- كسبرة ناشفة . كمون حسب الرغبة
- ملح . فلفل . زنجبيل . قرفة حسب الرغبة
- ثوم 6 فصوص
- فلفل رومى مقطع صغير حبة
- زبادى 2 ملعقة كبيرة
- بصل حبة
- كبدة مقطعة بانيه 1/2 كيلو
طريقة التحضير
للتحضير:
- في وعاءٍ ضعي التوابل مع البصل مع الثوم والفلفل، ثم خذي شريحةً من الكبدة نتبلها جيداً وهكذا مع باقي شرائح الكبدة.
- نضع الباقي من التتبيلة فوق الكمية الباقية من الكبدة ونغطيها حوالي ساعة أو ساعتين.
الطبخ:
بعد مرور ساعتين على الاقل في التتبيلة، تٌقلى في زيتٍ مضافٍ اليه معلقتين سمن، وتنشل على ورق مطبخ لامتصاص الزيت.
تعليقات
إرسال تعليق