طريقة التحضير
نتبل
الفراخ كل المقادير وتترك مش اقل من٦ساعات علي الاقل نجيب طاسه ونحط زيت
ونقطع بصل جوانح وندبله شويه ونحط الفراخ علي نار عاليه ونشوح ثم نحط فلفل
رومي جوليان ونشوح لحد ما تستوي الفراخ وف الاخر نحط نصف طماطم ونقلب ..
التوميه ف الخلاط نضع البياض والخل والملح والفلفل والزيت ونضرب كويس اوي ثم
نحط ماء مغلي شويه شويه لحد ما تتقل.. العيش نحط المقادير كلها ونعجن كويس
ونتركه يرتاح ٣/٤ساعه ونفرد بالدقيق رقيق ونسويه ع النار ف طاسه من غير زيت
ونفرد العيش ونحط توميه وشويه شاورما.
جميلة بس شاورمة اللحمة احلي
ردحذف