المقادير:
1/4 كوب زيت زيتون
2 بطاطس متوسطة
1 بصلة صغيرة
ملح وفلفل اسود
8 بيضات
1/4 كوب جبنة اي نوع مبشورة
1 ملعقة طعام بقدونس متقطع
التحضير:
قشري البطاطس وقطعيها مكعبات
قشري البصل وقطعيه
اضربي البيض مع الجبنة والبقدونس وملح وفلفل في طبق كبيرالطبخ: سخني طاسة على النار وضيفي الزيت
حمري البطاطس في الزيت احد ما اللون يبدأ في الاحمرار
ضيفي البصل و شوية ملح وفلفل وقلبي 3 الى 4 دقائق
ضيفي البيض ووزعيه على وش الطاسة كويس
لما تلاقي البيض من تحت بدأ لونه يبقى بني دحرجي البيض من الطاسة لطبق وبعدين رجعيه الطاسة تاني بس بالعكس عشان نحمر الجهة التانية من البيض ثم يقدم ساخنا بجانب الفول والزبادى ..
1/4 كوب زيت زيتون
2 بطاطس متوسطة
1 بصلة صغيرة
ملح وفلفل اسود
8 بيضات
1/4 كوب جبنة اي نوع مبشورة
1 ملعقة طعام بقدونس متقطع
التحضير:
قشري البطاطس وقطعيها مكعبات
قشري البصل وقطعيه
اضربي البيض مع الجبنة والبقدونس وملح وفلفل في طبق كبيرالطبخ: سخني طاسة على النار وضيفي الزيت
حمري البطاطس في الزيت احد ما اللون يبدأ في الاحمرار
ضيفي البصل و شوية ملح وفلفل وقلبي 3 الى 4 دقائق
ضيفي البيض ووزعيه على وش الطاسة كويس
لما تلاقي البيض من تحت بدأ لونه يبقى بني دحرجي البيض من الطاسة لطبق وبعدين رجعيه الطاسة تاني بس بالعكس عشان نحمر الجهة التانية من البيض ثم يقدم ساخنا بجانب الفول والزبادى ..
تعليقات
إرسال تعليق