المقادير:
* 6 قطع فراخ بانيه
* ملعقة صغيرة فلفل أحمر مطحون (بابريكا)
* 1،14 كوب كورن فليكس مطحون
* ملعقة صغيرة ثوم مفروم
* بقدونس أخضر مفروم
* بصلة صغيرة مفرومة
* ملح وفلفل أسود
* كوب لبن
* زيت زيتون
* 6 قطع فراخ بانيه
* ملعقة صغيرة فلفل أحمر مطحون (بابريكا)
* 1،14 كوب كورن فليكس مطحون
* ملعقة صغيرة ثوم مفروم
* بقدونس أخضر مفروم
* بصلة صغيرة مفرومة
* ملح وفلفل أسود
* كوب لبن
* زيت زيتون
الطريقة:
1- اخلطي الفراخ مع اللبن، بحيث إن اللبن يغطّي الفراخ تماما، ثم ضعى الفراخ في الخل، وضعيها في الفريزر لمدة 8 ساعات، مع تقليبها كل فترة .
2- احضرى طبق عميق واخلطي الكورن فليكس مع الثوم والبصل والبابريكا والفلفل والملح، ثم اضيفي عليهم الفراخ، وقلّبيها جيدا في الخليط كى تتشّرب منه.
3- احضرى الصينية التى ستضعى فيها الفراخ، وافردي عليها طبقة من الورق الفويل، وادهنيه بطبقة خفيفة من زيت الزيتون، وادخّليها الفرن على درجة حرارة عالية؛ حتى تسخن، وبعد ذلك اخرجيها ، وابدئي رصّ قطع الفراخ عليها، وادهنيها من اعلى بطبقة خفيفة من زيت الزيتون، وادخّليها الفرن واتركيها لمدة من 20 : 25 دقيقة أو الى ان تنضج الفراخ ، وعند التقديم زيّنيها بالبقدونس الأخضر المفروم..
تعليقات
إرسال تعليق